“Fall in love with caring for yourself.
Body, Mind and Spirit”

Lichaams- en haarverzorging

Jezelf lekker verwennen en verzorgen. Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan topmerken.

Avène

Lichaams-haarverzorging

Avene heeft naast het leuke gamma om jezelf mee te verwennen ook een reeks producten speciaal voor de probleemhuid. De producten zijn op basis van thermaal water hetgeen zeer geschikt is voor de gevoelige huid en verminderen ongewenste effecten van behandelingen tegen kanker.
www.eau-thermale-avene.be

Louis Widmer

Lichaams-haarverzorging2

Louis-widmer biedt doeltreffende verzorgingen aan die uitstekend door de huid worden verdragen. Van je huid reinigen en verzorgen in de ochtend t.e.m. een goede nachtverzorging bij het slaapritueel. Zeker de moeite waard om ze te komen ontdekken.
www.louis-widmer.be

Eucerin

Lichaams-haarverzorging3

Eucerin, een merk aanbevolen door dermatologen, ondersteunt en herstelt de huid tegen invloeden van buitenaf. Voor de meest voorkomende problemen (acné, droge huid …) heeft Eucerin dé oplossing, alsook een gamma kwalitatieve zonneproducten.
www.nl.eucerin.be

Jowae

Lichaams-haarverzorging4

Gestrest door een hels levensritme heeft de huid het moeilijk om haar evenwicht in stand te houden. Om je huid te beschermen bevat dit Koreaans gamma producten een hoog gehalte aan antioxidanten! Het gamma is opgebouwd uit 4 fundamentele stappen; reinigen, voorbereiden, activeren en corrigeren.
www.jowae.be

Self

Lichaams-haarverzorging5

Self is een 100% natuurlijk gamma met de beste ingrediënten van moeder natuur en bovendien puur Belgisch. Het is een gamma dat zowel voor probleemhuidjes als voor pure verwennerij kan worden gebruikt. De naam van het gamma komt uit het woord zelfzorg. Af en toe tijd nemen voor jezelf en je gezin begint bij SELF.
www.naturalself.eu

Tinge

Lichaams-haarverzorging6

Dit cosmeticamerk, puur Belgisch, is een uniek product dat door een team ontwikkeld werd om op een natuurlijke manier goede resultaten te bekomen. Het is een klein gamma maar met de heerlijke geurtjes zeker de moeite waard om uit te proberen. Ecovriendelijk en een eerlijk leuk product.
www.tinge.be

Klorane

Lichaams-haarverzorging7

Dit botanische beautylabel ontwikkeld op basis van pure plantenextracten is een leuk gamma voor ieder huidtype. Dankzij de natuurlijke, biologische bestanddelen wordt douchen een onvergetelijk moment. Voed je huid met een heerlijk geurende bodymelk en je bent klaar voor een drukke dag.
www.klorane.com

Bodysol

Lichaams-haarverzorging8

Dit gamma bevat producten die goed zijn voor het hele gezin. Ook voor mannen hebben zij een verkwikkend assortiment aan douchegels. Ze zijn niet alleen efficiënt en budgetvriendelijk maar zorgen voor een fijne ervaring en een happy gevoel. Door de handige verpakking zijn ze bovendien makkelijk in gebruik.
www.bodysol.be

Dermalex

Lichaams-haarverzorging9

Dermalex is een gamma producten speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Het bevat zowel producten voor probleemhuid, als luxeproducten om jezelf eens goed te verwennen en houdt rekening met alle factoren die de huid kunnen beïnvloeden, zoals UV-stralen, stress, klimaat, leefwijze.
www.dermalex.be

Yun

Lichaams-haarverzorging10

Yun bouwt mee aan een nieuw tijdperk van persoonlijke verzorging gebaseerd op ieders natuurlijke sterkte. Dit aan de hand van producten met goede bacteriën die huidaandoeningen als acné en schimmels verhelpen. Hiermee kunnen de producten in vele gevallen anticiotica overbodig maken.
www.yun.be

Furterer

Lichaams-haarverzorging11

Deze haarproducten zijn samengesteld op basis van 100% etherische oliën en plantenextracten. Het gamma omvat specifieke producten voor problemen als haaruitval, vet haar, roos, … . Maar ook verzorgende en zonbeschermende producten behoren tot het gamma. Kom het hier ontdekken!
www.renefurterer.com

Fillerina

Fillerina

Fillerina® is een revolutionaire, no-needle, dermo-cosmetische filler voor thuis gebruik. Dankzij de combinatie van 6 verschillende hyaluronzuren en de unieke precisie applicator, laat Fillerina® grote hoeveelheden hyaluronzuur diep in de huidlagen doordringen en doet rimpels vervagen.
www.fillerina.be