“Happiness is… working with great people”

Uw gezondheid begint hier!

Het enthousiaste team van Apotheek Melotte ontvangt je dagelijks met de glimlach en luistert graag naar al je vragen en bekommernissen. Wij streven naar het geven van degelijk en correct advies en een juiste begeleiding in het medicatiegebruik. Daarnaast maken we je graag wegwijs in ons uitgebreide assortiment aan andere gezondheids- en/of cosmeticaproducten.
Laten we even kennismaken.

Kathleen Melotte

Apotheker Titularis

melotte

“Let food be your medicine and medicine be your food”

“Met mijn opleiding farmacie, regelmatige bijscholingen en mijn jarenlange ervaring in mijn apotheek sta ik mijn klanten bij in het geven van correct en degelijk advies. Wie mij kent weet dat ik oprecht begaan ben met mijn klanten ik mijn tijd neem naar hun verhaal te luisteren. Door mijn interesse in gezonde voeding en mijn specialisatie tot Orthomoleculair Therapeut kan ik je perfect begeleiden in je traject naar een gezond en evenwichtig leven. Jouw gezondheid is mijn geluk”.

An Clijsters

Apotheker

An

“Invest in your skin. It represents you for a long time”

“Ik hecht veel belang aan zowel innerlijke als uiterlijke gezondheid en geef je graag degelijk advies in het gebruik van de juiste medicatie en supplementen. Maar ook een gezonde huid vind ik heel belangrijk. Vandaar dat ik je graag laat stralen. Hier komt mijn kennis en passie voor cosmetica en make-up zeker van pas”! “Verder behartig ik als huisapotheker je medicatieschema’s zodat deze altijd correct en up to date zijn”.

Mieke Swennen

Apotheker

Mieke

“The greatest wealth is health”

Mieke is een vaste waarde bij Apotheek Melotte en helpt mensen met hart en ziel.  “Voor mij staat de patiënt centraal en ik voel mij dan ook zeer betrokken bij zijn/haar goede gezondheid. Ook bereidingen maak ik met de nodige precisie en deskundigheid. Door mijn jarenlange ervaring kan je met al je vragen bij mij terecht en zoek ik samen met jou naar de beste oplossing voor je probleem”.

Edse Wolfs

Apotheek Assistent

edse

“You don’t need a cape to be a hero. You just need to care”

“Als mama van 2 jonge kinderen gaat mijn interesse uit naar de verzorging van kinderen, hun huid en hun voeding. Laat mij jou hierover adviseren. Ook mijn kennis en interesse in de dermocosmetica deel ik graag met je. Met mijn kennis zoek ik samen met jou naar de beste producten voor jouw type huid dmv. een gesprek en/of huidanalyse. Verder hou ik je graag via social media op de hoogte van de nieuwigheden in onze apotheek”.