“Happiness is… working with great people”

Uw gezondheid begint hier!

Het enthousiaste team van Apotheek Melotte ontvangt je dagelijks met de glimlach en luistert graag naar al je vragen en bekommernissen. Wij streven naar het geven van degelijk en correct advies en een juiste begeleiding in het medicatiegebruik. Daarnaast maken we je graag wegwijs in ons uitgebreide assortiment aan andere gezondheids- en/of cosmeticaproducten.
Laten we even kennismaken.

Kathleen Melotte

Apotheker Titularis

melotte

“Let food be your medicine and medicine be your food”

“Met mijn opleiding farmacie, regelmatige bijscholingen en mijn jarenlange ervaring in mijn apotheek sta ik mijn klanten bij in het geven van correct en degelijk advies. Wie mij kent weet dat ik oprecht begaan ben met mijn klanten ik mijn tijd neem naar hun verhaal te luisteren. Door mijn interesse in gezonde voeding en mijn specialisatie tot Orthomoleculair Therapeut kan ik je perfect begeleiden in je traject naar een gezond en evenwichtig leven. Jouw gezondheid is mijn geluk”.

Lara Wellens

Apotheker

Ontwerp zonder titel

“It’s never too early or too late to work towards being te healthiest you.”

“Ik werk reed meer dan 11 jaar als apotheker en hecht veel belang aan een goede farmaceutische zorg. Ik wil graag mee mijn schouders zetten onder het begrip “huisapotheker” hier bij apotheek Melotte. Verder interesseer ik mij in gezonde voeding om mijn gezondheid zo goed mogelijk te houden.”.

Jo Schreurs

Apotheker

JO

“The greatest wealth is health”

 “Voor mij staat de patiënt centraal en ik voel mij dan ook zeer betrokken bij zijn/haar goede gezondheid. Ook bereidingen maak ik met de nodige precisie en deskundigheid. Door mijn jarenlange ervaring kan je met al je vragen bij mij terecht en zoek ik samen met jou naar de beste oplossing voor je probleem”. “Buiten mijn job als apotheker ben ik een creatieve en sportieve duizendpoot, ook voor je vragen rond sportvoeding kan je bij mij terecht.”.

Edse Wolfs

Apotheek Assistent

Ontwerp zonder titel (3)

“Invest in your skin. It represents you for a long time”

“Als mama van 2 jonge kinderen gaat mijn interesse uit naar de verzorging van kinderen, hun huid en hun voeding. Laat mij jou hierover adviseren. Ook mijn kennis en interesse in de dermocosmetica deel ik graag met je. Met mijn kennis zoek ik samen met jou naar de beste producten voor jouw type huid dmv. een gesprek en/of huidanalyse. Verder hou ik je graag via social media op de hoogte van de nieuwigheden in onze apotheek”.

Wendy Broekx

Apotheek Assistent

wendy

“Create a life that feels good on the inside and looks good on the outside”

“Ik zorg graag voor anderen, zowel in mijn naaste omgeving als in mijn job als assistent. Ik sta altijd paraat om te luisteren en om zo op zoek te gaan naar het juiste advies.  Met veel enthousiasme en overgave help ik mensen bij hun kwaaltjes en bekommernissen. Human care is het mooiste wat er is…..